ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Derbiul între Sheriff Tiraspol și Zimbru Chișinău s-a încheiat la egalitate

12:08 | 23.07.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 23 iul. /MOLDPRES/. Derbiul etapei a treia a campionatului național de fotbal, disputat ieri între Sheriff Tiraspol și Zimbru Chișinău, s-a încheiat la egalitate (2-2), relatează MOLDPRES.

Damașcan a deschis scorul în minutul 14 cu un voleu de excepție. Monday a egalat cu o lovitură de cap în minutul 27. Bayala a readus în avantaj gazdele peste 10 minute, iar Theodoro a pus punctul pe ”i” în acest meci în ultimul minut de joc, 90, cu un șut tras prin surprindere din afara careului de 16 metri.

”A fost un meci de infarct. Multe emoții. În special, în repriza a doua. Debutul nu ne-a ieșit. L-am ratat. Prea multe emoții avea întreaga echipă. În pauză, la vestiar, am vorbit cu toți jucătorii. I-am calmat, insuflîndu-le ideea că putem juca la egal cu cea mai bună echipă moldoveană. Ne-a ieșit”, a declarat la finele întîlnirii pentru mass-media antrenorul echipei Zimbru, Iurie Osipenco. Tehnicianul echipei Sheriff, Roberto Bordin, deocamdată nu a făcut declarații pentru presă.

În celelalte două partide desfășurate ieri au fost înregistrate următoarele rezultate: Dinamo-Auto Tirapsol - Spicul Chișcăreni 0-3, Sfîntul Gheorghe Suruceni – Petrocub Hîncești 0-2. Pentru astăzi sînt programate meciurile Milsami Orhei – Dacia Chișinău și Speranța Nisporeni – Zaria Bălți.

Liderul campionatului după trei etape este debutanta Spicul Chișcăreni, care a acumulat 7 puncte.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)