ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 31 iulie 2017

08:11 | 31.07.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Fracțiunea parlamentară a PLDM va susține un  briefing de presă.

Ora 12.30, sala de conferințe a Legislativului, et.  II.

***

Ambasadorul SUA, James Pettit, va efectua o vizită la șantierele de la grădiniţele din Hulboaca şi Grătieşti, renovate cu suportul Biroului de Cooperare Militară al Ambasadei Statelor Unite în R. Moldova/Programul de Asistenţă Umanitară al Comandamentului Forțelor Armate SUA din Europa.

 Ora 11.00, Grătieşti, municipiul Chișinău.

***

Fiodor Ghelici, preşedintele Comisiei pentru controlul public din cadrul Consiliului Societății Civile pe lîngă Președintele R. Moldova, invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Prezentare! Sarcina noastră principală este de a servi interesele poporului, a-i apăra pe cetăţenii nevoiaşi şi obijduiţi de autorităţi, a proteja banii poporului de hoţii şi bandiţii de la diferite niveluri ale puterii, a apăra dreptatea şi legea”. 

Ora 11.00,  Agenţia IPN.

***

Ambasada României la Chișinău invită reprezentanții mass-media la ceremonia de plecare în tabără a ultimei serii de beneficiari ai programului de Tabere ARC 2017.

Ora 20.15, punctul de întîlnire va fi strada dintre Palatul Național ”Nicolae Sulac” și Casa Guvernului Republicii Moldova. În vederea acomodării, presa este așteptată începînd cu ora 20.00.

(Editor M. Jantovan) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!