ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Calea Ferată a majorat numărul curselor spre Odesa

14:10 | 01.08.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 1 aug. /MOLDPRES/. ÎS „Calea Ferată din Moldova” a majorat numărul curselor Chișinău – Odesa în perioada estivală, informează MOLDPRES.

Astfel, începînd cu 3 august, trenul va circula temporar de patru ori pe săptămînă, în zilele de joi, vineri, sîmbătă și duminică.

Modificarea a fost făcută datorită creșterii numărului de pasageri. Totodată, dacă fluxul se va menține și ulterior, orarul circulației va fi extins.

Trenul de pe cursa Chișinău – Odesa ajunge la destinație în aproximativ patru ore, iar călătorii nu mai trec controlul vamal la frontiera Republicii Moldova, ci doar la îmbarcare, astfel că durata călătoriei a fost redusă cu circa 40 de minute.

În prezent, cursa Chișinău – Odesa este operată în zilele de vineri, sîmbătă și duminică, iar prețul unui bilet este de 200 de lei.

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

img17005928

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!