ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai mulţi angajați ai Ministerelor Justiției și Educației sunt cercetaţi de CNA şi PA

10:16 | 21.08.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 21 aug. /MOLDPRES/. Procurorii anticorupție şi ofițerii Centrului Naţional Anticorupţie /CNA/ au efectuat percheziţii în dimineaţa zilei curente la Ministerele Justiției și Educației, Culturii şi Cercetării în mai multe dosare de corupție și trafic de influență, comunică MOLDPRES.

Purtătorul de cuvânt al CNA, Angela Starinschi, a precizat pentru agenție că percheziţiile au loc în cadrul mai multor dosare de corupție și trafic de influență în care sunt vizați angajați ai Ministerelor Justiției și Educației, Culturii şi Cercetării, notari, dar și reprezentanți ai unor birouri de traduceri.

“Aceste persoane sunt suspectate de perfectarea ilegală a unor acte pentru cetăţeni moldoveni şi străini. Cu alte amănunte vom reveni pe parcursul operaţiunii”, a spus Starinschi.

(Reporter A. Zara, editor A. Răileanu)

img17006328

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!