ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Delegația Federației Ruse în CUC şi-a prezentat copreşedintele

14:01 | 15.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 sep. /MOLDPRES/. În or. Bender s-a desfăşurat joi şedinţa Comisiei Unificate de Control (CUC), care a fost prezidată de delegaţia Republicii Moldova. Agenda şedinţei a cuprins mai multe subiecte organizatorice, transmite MOLDPRES cu referire la Biroul politici de reintegrare.

La propunerea Ambasadorului Federaţiei Ruse în R. Moldova Farit Muhametşin, membrii Comisiei au aprobat candidatura lui Ilia Uvarov, consilier din cadrul Ambasadei, în calitate de conducător al delegaţiei din partea Federaţiei Ruse în CUC.

De asemenea, la solicitarea șefului Misiunii OSCE în Republica Moldova Michael Scanlan, a fost reconfirmată lista reprezentanţilor OSCE care vor activa ca experţi în cadrul CUC.

La finalul reuniunii a fost aprobat raportul Comandamentului Militar Întrunit cu privire la situaţia din Zona de Securitate în perioada 06-12 septembrie curent.

Următoarea şedinţă a Comisiei Unificate de Control va avea loc pe 21 septembrie.

img17007062

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!