ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de joi, 28 septembrie 2017

18:29 | 27.09.2017 Categorie: Agenda

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale invită la evenimentul de inaugurare a noului sediu al punctului de asistență medicală urgentă prespitalicească din localitatea Tomai, raionul Ceadâr-Lunga, după efectuarea reparațiilor capitale.  


Ora 12.00, localitatea Tomai, raionul Ceadâr-Lunga. 

***

La Spitalul Raional Șoldănești va avea loc ceremonia de finalizare a proiectului de modernizare a echipamentului medical implementat în cadrul Programului de Granturi pentru Securitatea Umană „Kusanone”. Proiectul a fost lansat în anul 2015, suma grantului oferit de Guvernul Japoniei a constituit 96,000 dolari SUA.

Ora 11.30, Spitalul Raional Șoldănești, str. Păcii 24, or. Șoldănești.

***

Va continua şedinţa Consiliului municipal Chişinău.

Ora 10.00.

***

Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură invită reprezentanţii mass-media la briefing-ul de presă privind „Derularea procesului de subvenționare”.

Ora 10.00, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, sala de conferințe, et. 17, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 162.

***

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale „Viitorul” invită la conferința „Combaterea corupției în Moldova: Ce poate face businessul?”.

Ora 10.00, Summit Events Centre, Red Hall Chisinau, str Tighina , 49/3.

***

Cetățenii Republicii Moldova, Vîrlan Ana și Igor invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă cu tema: ”Dobândirea ilicită a unui lot de teren, prin înșelăciune și abuz de încredere”.

Ora 10.00, sala de conferințe de Agenției ”INFOTAG”.

***

Primăria municipiului Chişinău invită la conferinţa de presă privind lansarea proiectului „Oraşul meu de vise mari!”.

Ora 14.00, Sala Rotundă a Primăriei municipiului Chişinău.

***

Uniunea Artiștilor Plastici din Republica Moldova invită la vernisajul expoziției personale de artă plastică contemporană a artistului Florentin Leancă.

Ora 15.00, Centrul Expoziţional Constantin Brâncuşi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 3.

***

Centrul de Excelență în Design și Tehnologii „ZIPhouse” și Asociația Patronală a Industriei Ușoare, în parteneriat cu Proiectul de Competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei invită reprezentanții mass-media la încheierea primei ediții a programului “Fashion Acceleration Program”.

Ora 15.30, în incinta ZIPhouse, str. Studenților 9/19.

***

La Muzeul Naţional de Artă al Moldovei va avea loc vernisajul expoziţiei personale a pictorului Horea Paştina ”Lumină lină lini lumini”.

Ora 16.00, Sala mare, str. 31 August, 115.

(Editor L. Alcază)