ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În premieră pentru R. Moldova, un suporter a fost declarat persoană non grata pe stadioane

12:43 | 06.10.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 6 oct. /MOLDPRES/. Comitetul de Etică și Disciplină al Federației Moldovenești de Fotbal l-a declarat în ședința de ieri persoană non grata, timp de doi ani, pe suporterul Ștefan Borovschi la meciurile de fotbal desfășurate sub egida federației naționale, relatează MOLDPRES.

Acesta a fost sancționat pentru că a intrat neautorizat pe terenul de joc al stadionului Zimbru în timpul meciului disputat pe 5 septembrie curent de selecționatele Republicii Moldova și Țării Galilor în preliminariile Campionatului Mondial.

Comitetul a examinat și încălcările comise de arbitrul Veaceslav Banari pe parcursul partidei desfășurată pe 30 septembrie curent între echipele Dacia Chișinău și Milsami Orhei. Membrii comitetului au decis să fixeze o altă ședință de lucru la care să fie prezenți ca martori jucători și reprezentanți din conducerea clubului Milsami.

Sancțiunea aplicată pentru comportament nesportiv unui fan al echipei naționale constituie o premieră.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17007751

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!