ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de vineri, 13 octombrie 2017

18:39 | 12.10.2017 Categorie: Agenda

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Parlamentul și Guvernul se vor convoca în ședință comună, prezidată de speakerul Andrian Candu și Prim-ministrul Pavel Filip.

Ora 09.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Presa este invitată la Primul Congres al Asociației Naționale a Experților și Asistenților Sociali din Moldova (ANEASM) cu genericul „Bunăstarea societății e scopul profesiei noastre”.

Ora 09.00, Universitatea Liberă Internațională din Moldova.

***

La Șoala de Arte „Valeriu Poleakov” se va desfășura festivitatea solemnă de înmânare a Premiului Municipal de Merit pentru anul 2017.

Ora 12.00, str. Andrei Doga, 19/1.

***

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul” invită la dezbaterile publice asupra situației precare a salarizării cadrului științific și didactic din domeniul învățământului universitar din R. Moldova.

Ora 10:00, sala de conferințe a IDIS ”Viitorul”, str. Iacob Hâncu 10/1.

***

La Biblioteca  Științifică Centrală ,,Andrei Lupan" Institut, AȘM va avea loc Simpozionul internațional ,,Probleme actuale ale  zoologiei si parazitologiei: realizări si perspective", consacrat  aniversarii a 100 de ani de la nașterea academicianului Alexei  Spassky, unul din fondatorii Academiei de Științe a Moldovei.

Ora 10.00, str. Academiei,  5A.

***

La Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă” va fi prezentată noua carte a lui Spiridon Vangheli „Crăița”, inspirată din copilăria dnei Eleonora Vangheli, soția scriitorului.

Ora 11.00, sediul central al Bibliotecii, Sala Evenimente, str. A. Șciusev 65, intrare din str. A. Pușkin, scara 1, et. 2.

***

Muzeul Național de Artă al Moldovei organizează un briefing de presă privind răspunsul instituției la petiția online cu referire la scuarul Ghibu.

Ora 14.00,  str. 31 August 115, Sala Mare.

(Editor M. Jantovan)