ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Unsprezece persoane au fost reținute în urma perchezițiilor antidrog

13:16 | 18.10.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 18 oct. /MOLDPRES/. Unsprezece persoane au fost reținute ieri în cadrul unor percheziții antidrog, desfășurate de poliție în mai multe raioane din nordul țării. În dimineața zilei de astăzi, oamenii legii au descins cu noi percheziții în localitățile din centrul Republicii Moldova, relatează MOLDPRES.

Operațiunea are drept scop combaterea comercializării ilegale a substanțelor narcotice. Printre cei reținuți se numără persoane cu rol de organizatori din cadrul mai multor grupări ce se ocupă cu traficul de droguri.

Ofițerul de presă al Inspectoratului Național de Investigații, Diana Sochircă, a specificat pentru agenție că în prezent „perchezițiile se desfășoară la Ialoveni, mun. Chișinău, însă ulterior astfel de acțiuni vor avea loc și în alte raioane din centrul țării”.

În urma descinderilor desfășurate ieri, oamenii legii au depistat și ridicat mai multe tipuri de droguri, arme și bani.

(Reporter A. Ciobanu, editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!