ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

„Casa Presei” a trecut în subordinea Direcției generale pentru administrarea clădirilor Guvernului

12:37 | 12.10.2018 Categorie: Societate

Chişinău, 12 oct. /MOLDPRES/. Întreprinderea de Stat „Casa Presei” a trecut în subordinea Direcției generale pentru administrarea clădirilor Guvernului Republicii Moldova. O hotărâre în acest sens a Executivului a intrat în vigoare astăzi, odată cu publicarea în Monitorul Oficiala al Republicii Moldova, transmite MOLDPRES. 

Potrivit documentului, instituția publică „Direcția generală pentru administrarea clădirilor Guvernului Republicii Moldova” se reorganizează prin fuziune (absorbție) cu Întreprinderea de Stat „Casa Presei”.

Hotărârea prevede că patrimoniul „Casei Presei” trece în gestiunea acestei direcții. Totodată, disponibilizarea personalului se va efectua în conformitate cu legislaţia muncii, în cazul imposibilităţii transferului acestuia.

Prezenta decizie a fost aprobată de Guvern la 3 octombrie. Controlul asupra executării acestei hotărâri va fi efectuat de Cancelaria de Stat.

(Reporter A. Ciobanu, editor L. Alcază) 

img18009161

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!