ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Elena Erighina a cucerit trei distincții de argint la Campionatul European de haltere

09:06 | 19.02.2024 Categorie: Sport

Chişinău, 19 feb. /MOLDPRES/. Halterofila din Republica Moldova, Elena Erighina, a cucerit trei distincții de argint la Campionatul European de haltere rezervat seniorilor, organizat în orașul Sofia, Bulgaria, transmite MOLDPRES. 

Elena Erighina s-a situat pe locul II atât în proba de smuls, cu rezultatul de 103 kg, cât și în cea de aruncat, cu rezultatul de 131 kg.

Cu un total de 234 kg, Elena Erighina s-a situat și pe locul II în clasamentul general al categoriei de greutate de până la 81 kg.

O altă reprezentantă a țării noastre, Anastasia Cîlcic a înregistrat rezultatul de 193 kg la total și s-a clasat pe locul 6 în clasamentul general.

img24001177

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!