ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Tinerii funcționari publici din cadrul ANSA vor participa la programul ”SPRINT”

12:09 | 05.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 5 apr. /MOLDPRES/. Funcționarii publici din cadrul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor (ANSA), aflați la începutul carierei, vor avea posibilitatea să-și dezvolte abilitățile de management, comunicare, analiză strategică și să contribuie la modernizarea serviciului public, aplicând la Programul „Sprint”, lansat de Cancelaria de Stat, cu susținerea Institutului Național Democratic din Moldova, transmite MOLDPRES.

„Programul oferă un cadru de formare și mentorat pentru tinerii funcționari care doresc să-și construiască o carieră solidă în sectorul public. Participanții vor avea posibilitatea de a învăța și de a-și dezvolta competențele, lucrând alături de profesioniști experimentați. Aceștia vor beneficia de resurse și instrumente moderne pentru a contribui la îmbunătățirea serviciilor oferite ulterior cetățenilor”, explică ANSA.

Prin intermediul Programului „Sprint”, tinerii funcționari publici din cadrul ANSA vor avea ocazia de a participa la sesiuni de training și workshop-uri specializate, axate pe domenii precum: managementul proiectelor, comunicarea eficientă, analiza strategică a datelor și inovarea în serviciul public. De asemenea, aceștia vor fi implicați în proiecte practice și vor colabora cu echipe din diverse domenii, având posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și de a contribui la modernizarea și eficientizarea activității ANSA.

ANSA a încurajat toți colaboratorii din cadrul instituției să-și înainteze dosarele, pentru a beneficia de oportunitățile Programului ”Sprint”.

Programul „Sprint” a fost lansat de autorități, cu susținerea Institutului Național Democratic din Moldova, constituind o platformă de promovare a funcționarilor publici tineri și un efort susținut de modernizare a serviciului public.

 

img24002429

img24002429

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!