ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului Maia Sandu efectuează o vizită de lucru la Comrat

14:13 | 10.04.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 10 apr. /MOLDPRES/. Șefa statului Maia Sandu efectuează astăzi o vizită de lucru la Comrat. În cadrul acesteia, oficialul a discutat cu primarii şi consilierii orașelor Comrat, Ceadîr-Lunga, Vulcăneşti şi reprezentanți din Adunarea Populară a Găgăuziei, informează MOLDPRES.

Cu referire la vizita în teritoriu, Adrian Băluțel, șef al Cabinetului Președintelui, a specificat că „nu există nicio divergență când se lucrează pentru același obiectiv: bunăstarea găgăuzilor și realizarea a cât mai multe proiecte de dezvoltare locală, unitatea și pacea în toată Moldova”.

Agenda vizitei la Comrat include: sedința cu conducerea universității, discuții cu studenții, vizită la o companie locală ce produce lactate și acordarea unui interviu presei locale.

De asemenea, în următoarea perioadă, șefa statului Maia Sandu va invita primarii din UTAG la o întâlnire de lucru.

img24002604

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!