ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Grav accident la Măgdăcești: Șase ambulanțe au intervenit

09:27 | 11.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 11 apr. /MOLDPRES/. Șase ambulanțe au intervenit în dimineața curentă pentru a prelua 16 pasageri ai unui microbuz, care au avut de suferit în urma unui accident în apropiere de Măgdăcești, raionul Criuleni, comunică MOLDPRES.

Potrivit Centrului Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească, apelul al 112 a parvenit la ora 06:19. La fața locului au intervenit șase ambulanțe, dintre care două echipe specializate în Terapie Intensivă Mobilă și patru echipe din cadrul PAMU Ratuș (Criuleni), Peresecina (Orhei), Cricova.

Medicii au preluat 16 victime în urma tamponării unui microbuz de rută plin cu pasageri și a unui camion. Pacienții au fost transportați asistat cu monitorizarea parametrilor vitali la spitalele din Chișinău.

 

img24002615

img24002615

img24002615

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!