ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele în exercițiu al OSCE, Ian Borg, va efectua o vizită la Chișinău

10:02 | 11.04.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 11 apr. /MOLDPRES/. Președintele în exercițiu al OSCE, ministru al Afacerilor Externe, Europene și Comerțului al Maltei, Ian Borg, va efectua o vizită la Chișinău, informează MOLDPRES.

În urma unei întrevederi, oficialul maltez, împreună cu vicepremierul Mihai Popșoi, ministru al Afacerilor Externe, vor susține mâine o conferință de presă la MAE, începând cu ora 09:40.

De asemenea, la sfârșitul vizitei, oficialul maltez va susține declarații de presă la Aeroportul Internațional Chișinău, sala delegațiilor oficiale, la ora 20:20.

Ministrul Afacerilor Externe, Europene și Comerțului al Maltei, Ian Borg, se află în prima sa vizită în Republica Moldova. Oficialul vine în țara noastră la invitația vicepremierului Mihai Popșoi.

img24002618

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!