ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit cu Ministra olandeză a apărării, Kajsa Ollongren

14:13 | 11.04.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 11 apr. /MOLDPRES/. Șefa statului, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu Ministra apărării a Regatului Țărilor de Jos, Kajsa Ollongren, care întreprinde o vizită oficială în țara noastră. Este pentru prima dată când un ministru olandez responsabil de sectorul de apărare vine la Chișinău, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale. 

Președinta Maia Sandu și-a manifestat recunoștința pentru sprijinul acordat de Regatul Țărilor de Jos în parcursul european al Republicii Moldova. De asemenea, șefa statului a mulțumit Guvernului olandez pentru asistența acordată țării noastre în domeniul securității cibernetice. 

Șefa statului a subliniat importanța consolidării relațiilor bilaterale economice dar și cele în domeniul de securitate și apărare. 

De asemenea, Președintele a remarcat despre necesitatea susținerii Ucrainei pentru asigurarea păcii în Republica Moldova și pe continentul european.

img24002634

img24002634

img24002634

img24002634

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!