ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu comisarul european Nicolas Schmit și directorul general al OIM, Gilbert Houngbo

17:17 | 11.04.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 11 apr. /MOLDPRES/. Reformele inițiate și implementate de Guvern în domeniul muncii și al protecției sociale au fost printre subiectele discutate de către prim-ministrul Dorin Recean, în cadrul unei întrevederi cu comisarul european pentru locuri de muncă și drepturi sociale, Nicolas Schmit, și directorul general al Organizației Internaționale a Muncii (OIM), Gilbert Houngbo, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare a Guvernului.  

Șeful Executivului a mulțumit oficialilor pentru sprijinul din partea Uniunii Europene și a OIM, menționând că Guvernul lucrează într-un ritm accelerat pentru a asigura o piață a muncii modernă, eficientă și incluzivă. 
„Obiectivul nostru este integrarea europeană, depunem eforturi pentru ca cetățenii să se bucure de cele mai bune condiții de muncă și de trai acasă”, a afirmat Dorin Recean. 

Menționăm că la 11 aprilie, la Chișinău va fi lansat un nou proiect finanțat de Uniunea Europeană „Suportul UE pentru o piață a muncii mai incluzivă în Republica Moldova”. Proiectul, cu un buget de două milioane de euro, va fi implementat de OIM.

img24002647

img24002647

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!