ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șefa statului a primit scrisorile de acreditare din partea a patru ambasadori desemnați

17:45 | 18.04.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 apr. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu a primit, astăzi, scrisorile de acreditare din partea a noi ambasadori desemnați. Au prezentat scrisorile de acreditare doi ambasadori ai țărilor Uniunii Europene: Nikolaos Krikos, reprezentantul diplomatic al Republicii Elene și Aune Kotli, reprezentantul diplomatic al Republicii Estonia, transmite MOLDPRES.

În cadrul ceremoniei oficiale, șefa statului a mulțumit statelor UE pentru susținerea Moldovei în parcursul european și, în special, a salutat decizia Greciei de a deschide la Chișinău, în viitorul apropiat, o ambasadă.

Tot astăzi, scrisori de acreditare au prezentat Carlos Alejandro Poffo, ambasadorul Republicii Argentina, cu reședința la București și Vinta Some, ambasadorul Burkina Faso, cu reședința la Ankara.

img24002857

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!