ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Poliția: Mobilizare masivă în cazul fetei dispărute acum o săptămână

09:14 | 20.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 20 apr. /MOLDPRES/. Poliția a anunțat că se va mobiliza masiv în dimineața curentă pentru depistarea fetei de 19 ani, care de o săptămână este de negăsit, după ce a urcat într-o mașină de ocazie pe o stradă din Orhei. Căutările vor demara începând cu 10:00, în adiacentul Primăriei din localitatea Chițcanii Vechi, raionul Telenești, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, au apărut noi circumstanțe care au determinat poliția să extindă căutările și în raionul Telenești.

Conform surei citate, șoferul mașinii în care a urcat tânăra a fost reținut și este cercetat dar refuză să colaboreze cu ancheta. În cadrul perchezițiilor efectuate de polițiști la domiciliul și în automobilul acestuia au fost găsite mai multe lucruri pentru femei.

Anterior oamenii legii au anunțat că tânăra a fost căutată în toate fâșiile forestiere, bazinele acvatice, clădirile părăsite și alte locații.

Polițiștii au anunțat că au fost ridicate zeci de imagini video de pe diferite camere de supraveghere care au fost deja analizate. În căutări sunt implicați sute de polițiști din inspectoratele teritoriale, de patrulare, ofițerii INI, din subdiviziunile specializate, laboratorul Centrului Tehnico-Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP, bărci, drone, voluntari și localnici.

img24002902

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!