ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Poliția Națională a fost dotată cu cinci bărci de patrulare

11:03 | 23.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 23 apr. /MOLDPRES/. Poliția Națională a fost dotată în premieră cu cinci bărci de patrulare. Donația a fost oferită de Autoritatea Polițienească Suedeză, informează MOLDPRES.

Timp de trei zile, nouă angajați ai subdiviziunilor poliței, precum și reprezentanți ai altor entități ale MAI, au fost instruiți în utilizarea bărcilor cu motor.

„Instruirile au avut loc sub îndrumarea specialiștilor suedezi, care au furnizat cunoștințele și abilitățile necesare pentru operarea eficientă a acestor mijloace de transport pe apă. Prin utilizarea bărcilor de patrulare, vom extinde capacitatea operațională a angajaților poliției, facilitând intervenția rapidă și eficientă în situații de urgență”, a precizat Inspectoratul General al Poliției.

În urma instruirilor, angajații poliției vor putea interveni în cadrul activităților de supraveghere și intervenție în zonele acvatice ale țării.

img24002958

img24002958

img24002958

img24002958

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!