ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației Republicii Moldova, Mihai Popșoi, va efectua o vizită oficială la Strasbourg, Franța

14:01 | 13.04.2024 Categorie: Politică

Chişinău, 13 apr. /MOLDPRES/. Vicepremierul Mihai Popșoi, ministru al Afacerilor Externe, va întreprinde o vizită oficială la Strasbourg, în perioada 15 -16 aprilie. Oficialul va participa la sesiunea de primăvară a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), transmite MOLDPRES.

La Strasbourg, ministrul Popșoi se va adresa cu un discurs în plenul APCE. Discursul va fi transmis în direct pe data de 15 aprilie, începând cu ora 17:30, ora Chișinăului.

De asemenea, oficialul moldovean va avea întrevederi cu președintele Adunării Parlamentare a Consiliului Europei, Theodoros Rousopoulos, secretarul general al Consiliului Europei, Marija Pejčinović Burić şi președinta Comisiei de la Veneția, Claire Bazy – Malaurie.

Republica Moldova este membru al Consiliului Europei din anul 1995.

img24002702

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!