ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vinul Moldovei a fost prezentat la evenimentul Convenției moldo-americane

11:05 | 23.04.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 23 apr. /MOLDPRES/. Vinul Moldovei a fost prezent ieri la ediția a zecea a Convenției moldo-americane MAC10, subliniind angajamentul față de promovarea brandului de țară, Wine of Moldova în SUA, transmite MOLDPRES.

În cadrul evenimentului, directorul Oficiul Național al Viei și Vinului, Stefan Iamandi, a subliniat angajamentul Republicii Moldova față de promovarea vinurilor de calitate în SUA, facilitând accesul diasporei din Washington DC la selecția de vinuri care sunt disponibile pe piața americană.

Forumul, care a reunit peste 250 de membri ai diasporei din toate colțurile SUA, a fost deschis de ministrul Afacerilor Externe, Mihai Popșoi, și ambasadorul Samantha Power, evidențiind conexiunile puternice între Republica Moldova și America de Nord.

Evenimentul Convenției moldo-americane subliniază importanța strategică a colaborării între Republica Moldova și America de Nord. Această platformă de dialog și comunicare extinde conexiunile economice, culturale și politice, consolidând legăturile noastre transatlantice.

img24002959

img24002959

img24002959

img24002959

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!