ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Observatori OSCE sînt interesaţi de procesul electoral în UTA Gagauz-Yeri

14:39 | 05.11.2014 Categorie: Regiuni

Chişinău, 5 nov. /MOLDPRES/. Başcanul Mihail Formuzal a avut astăzi o întrevedere cu Thomas Holzer şi Roger Bryant, acreditaţi din partea Biroului OSCE în calitate de observatori pentru monitorizarea alegerilor parlamentare din 30 noiembrie, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al administraţiei UTA Gagauz-Yeri. 

Reprezentanţii OSCE au menţionat că sînt interesaţi să facă cunoştinţă cu persoane implicate în procesul electoral. “Ţinînd cont de ultimele noutăţi, dorim să ne întîlnim cu dumneavoastră”, a subliniat Thomas Holzer. 

La rîndul său, başcanul a salutat sosirea observatorilor OSCE în UTA Gagauz-Yeri şi a remarcat că administraţia autonomiei va întreprinde toate măsurile necesare pentru a asigura stabilitatea procesului electoral în regiune.


img14000728

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!