ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Horoscopul oriental pentru săptămîna 9-15 februarie

12:28 | 04.02.2015 Categorie: Horoscop

CAPRICORNII în săptămîna apropiată vor avea de soluţionat probleme legate de îmbunătăţirea propriei situaţii materiale. Astrele vă recomandă să evitaţi în această perioadă investiţiile în proiecte dubioase. În cel mai bun caz veţi rămîne fără nici un profit, iar în cel mai rău - vă paşte falimentul. Varianta optimă pentru soluţionarea dificultăţilor financiare ar putea fi o cerere către şefi de a vă transfera într-o funcţie mai bine plătită.

VĂRSĂTORII ar trebui în sfîrşit să nu se agite, deranjîndu-se de carieră şi viitorul profesional. Ar fi bine să alegeţi un regim de aşteptare, fără a lua anumite decizii legate de destin – în această săptămînă toate au să vă reuşească anume aşa cum v-aţi dorit. În plan financiar sînt posibile unele greutăţi, deşi aceste circumstanţe n-au cum să vă întristeze, deoarece vi se va întoarce o datorie.

PEŞTII trebuie să dea dovadă de mai multă stăpînire şi cumpăt, de vreme ce în această săptămînă s-ar putea acutiza toate grijile din ultimele luni. Există o mare probabilitate că se vor crea situaţii de conflict cu şefii, soldate cu neplăceri de proporţii. Pentru a le evita, astrele vă recomandă să găsiţi un compromis între ceea ce vă doriţi şi ceea de ce într-adevăr aveţi nevoie. Nu contaţi pe păreri străine, ci ascultaţi de propria intuiţie.

BERBECII sînt avertizaţi să se ferească de certuri şi reglări de conturi cu şefii şi colegii de serviciu. Aceasta are legătură cu faptul că în următoarea săptămînă în mare măsură o să vă fie complicată comunicarea cu cei din jur. Or, ca rezultat, sînt posibile conflicte ce vor avea un impact nefavorabil asupra stării dvs. de spirit. Aţi putea să vă protejaţi de aceste urmări nefericite, dacă vă veţi lăsa pasionat de ceva departe de chestiunile legate de locul de muncă.

TAURII pot conta pe o îmbunătăţire sesizabilă a situaţiei materiale. Noi venituri băneşti pot parveni ca urmare a unei munci serioase, îndeplinite conştiincios cu puţin timp în urmă. Pentru consolidarea rezultatelor benefice obţinute în comunicarea cu şefii, daţi dovadă de insistenţă şi activism, revendicîndu-vă interesele financiare. La urma urmei a venit timpul să vă gîndiţi şi la sine, nu numai la cauze comune.

Pe GEMENI îi aşteaptă o săptămînă productivă cum rar se întîmplă. Aţi putea obţine multe, dacă nu veţi uita de prudenţă şi meticulozitate în luarea deciziilor importante. Mai aproape de week-end va apărea perspectiva unei creşteri în carieră, iar ca să n-o rataţi va trebui să luaţi cu operativitate hotărîrea necesară. Ceea ce nu înseamnă că soluţiile adoptate trebuie să fie spontane, or, este nevoie să calculaţi anticipat toate urmările.

RACILOR le este indicat să se abţină de la amestecul în treburile persoanelor din jur, altminteri îşi vor face bătăi de cap de prisos. În săptămîna viitoare în nici un caz să nu vă apucaţi de îndeplinirea unei munci străine, chiar dacă veţi fi rugaţi sau volumul de lucru vă este pe măsura puterilor. De asemenea, în această perioadă vă aşteaptă întîlniri cu oameni noi, or, odată cu acestea sînt posibile mişcări benefice în contextul situaţiei dvs. financiare.

LEII vor depăşi cu uşurinţă toate obstacolele şi limitările din calea lor. Un fericit concurs de împrejurări şi  norocul ce vă însoţeşte vor permite să rezolvaţi în folosul dvs. multe probleme. Săptămîna se arată reuşită  şi la capitolul financiar – sînt posibile majorări de salariu, premii sau comisioane de pe urma unor proiecte mai vechi la care aţi participat, fie şi nesemnificativ.

FECIOARELOR în săptămîna următoare astrele le recomandă să-şi păstreze calmul. Nu vă agitaţi şi nu vă pripiţi în afaceri, altminteri o să vă fie destul de greu să le scoateţi la capăt. Orice muncă din zilele următoare va cere de la dvs. concentrare maximă, fără confuzie şi încurcături. Pentru a obţine rezultatele scontate nu vă ruşinaţi să aplicaţi în deplină măsură comunicabilitatea ce vă caracterizează – aceasta vă va ajuta în realizarea ideilor.

BALANŢELE vor avea şansa să obţină succes în multe afaceri, mai ales în cele legate de instruire, educaţie şi dobîndirea de noi priceperi. Totodată, în această săptămînă e de dorit să vă preţuiţi în mod deosebit propriul timp, fără a-l pierde pe fleacuri, or, astfel veţi putea finaliza tot ce v-aţi propus. Sînteţi plini de puteri, de aceea acţionaţi: cu ajutorul propriilor resurse şi cu susţinerea oamenilor apropiaţi le veţi reuşi pe toate.

Pe SCORPIONI îi aşteaptă o perioadă favorabilă pe parcursul căreia se arată a fi destul de reuşită activitatea financiară. În prima jumătate a săptămînii puteţi conta pe mari venituri băneşti. De asemenea, există probabilitatea să vă faceţi parteneri de nădejde în afaceri. Or, în scurt timp cu ajutorul lor veţi putea descoperi perspective interesante cu propuneri tentante care au să vă ajute să găsiţi noi surse de venit.

SĂGETĂTORII ar trebui să se concentreze asupra unor schimbări favorabile ce-i aşteaptă în viitorul apropiat în viaţa profesională. Optimismul şi insistenţa dvs. vă vor ajuta în realizarea scopurilor propuse, iar eforturile depuse vor fi remunerate pe bună dreptate atît în plan material, cît şi moral. În relaţiile cu cei apropiaţi se va stabili o armonie deplină cu reciprocitate, care v-au cam lipsit în ultimul timp.

 

 

 

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!