ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

R. Moldova a deschis un nou Consulat Onorific în Turcia

10:13 | 24.02.2015 Categorie: Oficial

Chişinău, 24 feb. /MOLDPRES/. Secretarul General al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene Mihai Căpățînă a participat ieri la inaugurarea sediului Consulatului Onorific al Republicii Moldova la Manisa și Izmir, Republica Turcia, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

La eveniment au fost prezenți Ambasadorul Republicii Moldova în Turcia, Igor Bolboceanu, reprezentanți ai autorităților locale și centrale, precum guvernatorul provinciei Manisa și reprezentantul Ministerului Afacerilor Externe al Turciei în provincia Izmir, oameni de afaceri, reprezentanți ai instituțiilor de cultură și de învățămînt, ai misiunilor diplomatice și consuli onorifici ai altor state.

În cadrul vizitei, Secretarul General al MAEIE Mihai Căpățînă a avut întrevederi cu guvernatorii provinciilor Manisa și Izmir, precum și cu președintele Camerei de Comerț din Izmir, în cadrul cărora au abordat subiecte ce țin de consolidarea colaborării bilaterale, în special dezvoltarea contactelor economice.

Date de contact ale Consulatului Onorific al Republicii Moldova la Manisa și Izmir:

Consul Onorific:  Murat Genc

Adresa: Akgün Mahallesi, Izmir-Bursa Sürat Yolu 51/A, Manisa.

Tel/Fax: 0236 232 45 65

e-mail:  honorarkonsulmd@gmail.com

(Editor: A. Răileanu) 

img15001191

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!