ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului a avut o discuție telefonică cu noul Guvernator al Găgăuziei, Irina Vlah

18:29 | 26.03.2015 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 mar. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Andrian Candu a avut astăzi o convorbire telefonică, de la București, cu noul Guvernator al Gagauz-Yeri, Irina Vlah, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului. 

Președintele Parlamentului a felicitat-o pe Irina Vlah pentru victoria în campania electorală pentru alegerile Guvernatorului din Găgăuzia și i-a dorit mult succes pentru a asigura bunăstarea locuitorilor din regiune. Totodată, speakerul a reiterat deschiderea Parlamentului Republicii Moldova pentru dezvoltarea dialogului cu autoritățile din autonomie în beneficiul tuturor locuitorilor țării noastre.

Andrian Candu și Irina Vlah au mai convenit să se întîlnească săptămîna viitoare pentru a stabili o agendă de cooperare.

(Editor M. Jantovan)

img15002043

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!