ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe Andrei Galbur a participat la evenimentele dedicate celei de-a 25-a aniversări de la restaurarea independenţei Georgiei

17:19 | 26.05.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 mai /MOLDPRES/. Aflat în vizită de lucru în Republica Georgia la invitaţia ministrului Afacerilor Externe din această țară, Mikheil Janelidze, viceprim-ministrul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, a participat astăzi la evenimentele dedicate celei de-a 25-a aniversări de la restaurarea independenţei Georgiei, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

Cu această ocazie, şeful diplomaţiei moldoveneşti le-a adresat felicitări partenerilor şi prietenilor georgieni, apreciind succesele obţinute de Georgia în procesul de reforme, de modernizare a ţării şi consolidării statului de drept în conformitate cu modelul de dezvoltare democratică ales.

De asemenea, în cadrul vizitei sale de lucru, ministrul Galbur s-a întîlnit cu consulii onorifici ai Republicii Moldova la Tbilisi, Isko Daseni şi la Gurjaani, George Karazanishvili, precum şi cu reprezentanţii diasporei moldoveneşti din această ţară.

(Editor A. Răileanu)

img16004208

img16004208

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!