ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Nicolae Timofti va participa la Summit-ul SEECP din Sofia, Bulgaria

15:14 | 30.05.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 30 mai. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, se va afla în perioada 31 mai – 1 iunie la Sofia, Bulgaria, pentru a participa la Summit-ul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est (SEECP), a comunicat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al Președinției.

Cu prilejul SEECP, șeful statului va avea și o întrevedere bilaterală cu Președintele Republicii Bulgaria, Rosen Plevneliev, miercuri, 1 iunie curent.

Din delegația oficială a Republicii Moldova vor face parte: secretarul general al Aparatului Președintelui Republicii Moldova, Ion Păduraru, consilierul prezidențial pentru politică externă și integrare europeană, Iulian Grigoriță, viceministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Daniela Morari, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Moldova în Republica Bulgaria, Ștefan Gorda.

(Editor L. Alcază)
 

img16004296

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!