ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Secretarul General al MAEIE Anatol Vangheli l-a primit pe Ambasadorul Japoniei în R. Moldova

14:42 | 21.09.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 sep. /MOLDPRES/. Secretarul General al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene Anatol Vangheli l-a primit astăzi pe Ambasadorul Japoniei în Republica Moldova Masanobu Yoshii, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

Întrevederea a oferit posibilitatea de a discuta teme de interes bilateral şi cooperarea moldo-niponă pe multiple planuri, precum şi alte subiecte de actualitate, între care inaugurarea pe 29 septembrie curent, a Ambasadei Republicii Moldova în Japonia.

Secretarul General Anatol Vangheli i-a urat succes Ambasadorului Masanobu Yoshii în noua sa calitate şi a asigurat de tot sprijinul ministerului.

(Editor A. Răileanu)

img16007487

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!