ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Nicolae Timofti a transmis condoleanțe în legătură cu decesul fostului Președinte israelian Shimon Peres

08:50 | 29.09.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 29 sep. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, a transmis astăzi un mesaj de condoleanțe omologului său israelian, Reuven Rivlin, în legătură cu decesul fostului Președinte al Statului Israel Shimon Peres, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

În mesaj se menționează:

„Am aflat cu profundă tristețe despre încetarea din viață a Președintelui Shimon Peres – o personalitate marcantă, un apărător înflăcărat al păcii și reconcilierii, ale cărui merite au fost recunoscute prin cîștigarea Premiului Nobel pentru Pace.

În aceste momente de adîncă durere, în numele meu și al Republicii Moldova, permiteți-mi să Vă exprim sentimentele noastre de compasiune și solidaritate cu poporul israelian, precum și sincere condoleanțe și regrete familiei îndoliate”.

(Editor A. Răileanu)

img16007723

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!