ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Andrei Galbur a avut o întrevedere cu coordonatorul rezident ONU în R. Moldova

14:55 | 04.10.2016 Categorie: Oficial

Chişinău, 4 oct. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, a primit-o astăzi pe Dafina Gercheva, coordonator rezident ONU în Republica Moldova, relatează MOLDPRES citînd Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul întrevederii, interlocutorii au abordat subiecte ce vizează priorităţile naţionale de dezvoltare şi aspecte legate de implementarea Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă, în sinergie cu Acordul de Asociere RM – UE.

Coordonatorul rezident ONU Dafina Gercheva a dat asigurări că ONU va continua să sprijine realizarea priorităţilor de dezvoltare ale Republicii Moldova, cu accent pe dezvoltarea durabilă.

Interlocutorii au convenit asupra continuării cooperării pentru realizarea priorităţilor de dezvoltare ale Republicii Moldova.

(Editor A. Răileanu)

img16007884

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!