ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Milsami Orhei va relua campionatul cu un avans de puncte față de Sheriff

16:18 | 09.12.2016 Categorie: Sport

Chişinău, 9 dec. /MOLDPRES/. Liderul campionatului național de fotbal, Milsami Orhei, a învins-o astăzi în deplasare, pe Petrocub Hîncești și va relua la primăvară turneul cu un avans de minimum 3 puncte față de principala urmăritoare, Sheriff Tiraspol, relatează MOLDPRES. 

Partida s-a încheiat cu scorul 2-0. Au marcat Antoniuc (26) și Banovic (41). ”Milsami a învins pe merit. În comparație cu noi are jucători mai buni. Din acest motiv am acordat o atenție excesivă defensivei, mizînd pe o egalitate. Abia spre finalul partidei am încercat să jucăm mai ofensiv, dar fără succes”, a declarat la conferința de presă vicepreședintele clubului Petrocub, Leonid Pascaru. 

Într-o altă partidă desfășurată astăzi, FC Ungheni a devansat-o cu 3-0 pe Saxan Ceadîr-Lunga. 

Pentru mîine sînt programate următoarele meciuri: Zaria Bălți – Dacia Chișinău, Dinamo-Auto Tiraspol – Zimbru Chișinău, Sheriff  Academia. 

Milsami ocupă primul loc cu 43 de puncte acumulate. Sheriff totalizează 38 de puncte. Zaria are adunate 36 de puncte. Dacia – 32 de puncte, Zimbru – 29 puncte. Acestea sînt principalele pretendente la dreptul de a participa în turneele intercluburi europene în 2017. 

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img16009845

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!