ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șahista Svetlana Petrenco a repurtat șase victorii consecutive

14:24 | 08.02.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 8 feb. /MOLDPRES/. Svetlana Petrenco a obținut șase victorii consecutive la campionatul național la șah feminin rapid și conduce în clasament cu trei runde pînă la încheierea turneului, relatează MOLDPRES.

Locul doi este ocupat de Valentina Mocanu, care totalizează 5 puncte. Poziția a treia  în top îi revine Svetlanei Bargan (4,5 puncte).

În turneul masculin sînt doi lideri: Ruslan Soltanici și Andrei Macovei. Ambii totalizează cîte 5 puncte.  Pe locul trei se situează Dragoș Cereș, care a adunat 4,5 puncte. Liderii șahului masculin Viorel Bologan, Viorel Iordăchescu, Dumitru Svetușchin, Vasile Sanduleac, Nichita Morozov, Vladimir Hamițevici nu participă la acest turneu.

Svetlana Petrenco a devenit în urmă cu trei zile pentru a noua oară campioană națională la șah clasic. Ruslan Soltanici s-a situat pe locul nouă în turneul de șah clasic, iar Andrei Macovei a ocupat locul zece.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17001022

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!