ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Tenismanul Radu Albot a cedat în fața numărului 11 mondial

11:04 | 09.02.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 9 feb. /MOLDPRES/. Tenismanul moldovean Radu Albot i-a opus o rezistență destoinică ieri lui David Goffin, numărul 11 mondial, în optimile de finală ale turneului internațional din seria ATP Garanti Koza Sofia Open, care se desfășoară în capitala Bulgariei, relatează MOLDPRES.

El a cedat în trei seturi (2-6, 7-6, 3-6) după aproximativ două ore de luptă. În setul al doilea a fost condus la tie-break cu 3-0, dar și-a revenit și a cîștigat cu 9-7. ”Am jucat în stilul meu. Aceasta a fost soluția de a învinge. N-a fost deloc ușor să intru în ritmul meu de joc”, a declarat la conferința de presă de la finele întîlnirii David Goffin.

Radu Albot l-a întrecut în runda inaugurală cu scorul 7-6, 6-2 pe reprezentantul gazdelor, Alexandar Lazarov.

Radu Albot este cel mai bun tenisman moldovean. Lui îi aparțin o serie de recorduri în sportul moldovenesc. În prezent, se situează pe locul 92 în clasamentul mondial.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17001062

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!