ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Antrenorul Viorel Frunză a semnat un contract cu Dacia

15:04 | 14.02.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 14 feb. /MOLDPRES/. Antrenorul Viorel Frunză a semnat un contract cu clubul de fotbal Dacia Chișinău, relatează MOLDPRES.

Acordul este valabil pînă în 2018. Anterior tehnicianul a activat la echipa Academia Chișinău, care ocupă locul șapte în clasamentul campionatului național, și a făcut parte din staff-ul tehnic al formației Speranța Nisporeni.

Proaspătul antrenor nu a făcut deocamdată nici o declarație pentru mass-media. În locul lui s-a pronunțat patronul clubului Dacia, Adlan Șișhanov. ”În timpul cantonamentului din Turcia ne-am despărțit de antrenorul belarus Igor Kliosov. Viorel Frunză nu este un nume necunoscut în fotbal. În 2015 și-a încheiat la Dacia cariera fotbalistică. Sper că venirea lui pe rol de antrenor va întări echipa în viitorii 2-3 ani”, a spus finanțatorul clubului.

Dacia continuă să se afle în cantonament în Turcia. 

Viorel Frunză a jucat în diferite campionate, echipe. Cea mai reușită evoluție este considerată la clubul Vaslui (România) în anii 2004-2006, unde în 42 de meciuri a marcat 16 goluri.  În componența echipei naționale a disputat 36 de meciuri și a marcat 7 goluri. 

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17001205

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!