ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Poliția malaeziană a confirmat că bărbatul ucis pe aeroportul din Kuala Lumpur era Kim Jong-Nam

14:00 | 10.03.2017 Categorie: Externe

Kuala Lumpur, 10 mar. /MOLDPRES/.Șeful poliției din Malaezia a confirmat vineri că bărbatul ucis luna trecută pe aeroportul internațional din Kuala Lumpur era Kim Jong-Nam, fratele vitreg al liderului nord-coreean Kim Jong-Un, relatează Reuters, citată de AGERPRES şi MOLDPRES.

Este pentru prima dată cînd poliția confirmă în mod oficial identitatea bărbatului ucis care avea asupra sa un pașaport pe numele Kim Chol.

Șeful poliției malaeziene, Khalid Abu Bakar, nu a oferit detalii cu privire la modul în care cadavrul a fost identificat.

Kim Jong-Nam, fratele vitreg al liderului nord-coreean Kim Jong-Un, a fost ucis pe aeroportul din Kuala Lumpur în urmă cu aproape trei săptămîni cu un puternic agent neurotoxic. Surse oficiale americane și sud-coreene au afirmat că fratele vitreg al lui Kim Jong-Un ar fi fost asasinat de agenți ai regimului de la Phenian.

 

 

/Editor M.Cucu/

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!