ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ambasadorul Tadjikistanului la Chișinău a prezentat copiile scrisorilor de acreditare

15:50 | 22.03.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 mar. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, l-a primit astăzi pe ambasadorul agreat al Republicii Tadjikistan în Republica Moldova, cu reşedinţa la Kiev, Fayzullo Kholboboev, cu ocazia prezentării copiilor scrisorilor de acreditare, transmite MOLDPRES citînd Serviciul de informare și comunicare cu mass-media al MAEIE.

Oficialii au realizat cu acest prilej un schimb substanţial de opinii privind nivelul actual şi perspectivele cooperării bilaterale. A fost constatat interesul reciproc pentru avansarea dialogului bilateral, fiind abordate perspectivele dinamizării interacţiunii într-un şir de domenii, în special în sfera comercial-economică. Oficialul moldovean a salutat acreditarea, în premieră, a unui ambasador al Republicii Tadjikistan în Republica Moldova şi a exprimat încrederea că aceasta va impulsiona agenda bilaterală moldo-tadjikă.

Viceministrul Darii i-a urat succes ambasadorului Fayzullo Kholboboev în realizarea obiectivelor ce vizează cooperarea bilaterală şi l-a asigurat de sprijinul autorităţilor de la Chişinău în realizarea mandatului său.

img17002234

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!