ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Siria: Procesul de evacuare a fost reluat, după un atentat soldat cu numeroase victime

10:59 | 16.04.2017 Categorie: Externe

Damasc, 16 apr. /MOLDPRES/. Autobuze la bordul cărora se aflau mii de persoane evacuate din localități siriene aflate sub asediu au pornit din nou sîmbătă către destinația finală după ore bune de blocaj și după un atentat care a vizat convoiul și care s-a soldat cu numeroase victime, a anunțat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), citat de AFP, transmit AGERPRES și MOLDPRES.

Reluarea procesului de evacuare, care a fost întrerupt din cauza divergențelor dintre regimul de la Damasc și rebeli, survine după un atentat cu camion-capcană care a făcut 43 de morți, potrivit OSDO, cel puțin 70, conform agenției Xinhua, în majoritate locuitori ai localităților proregim Foua și Kafraya (nord-vest), din apropiere de Alep.

(Editor L. Alcază)

img17002891

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!