ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de miercuri, 19 aprilie 2017

19:19 | 18.04.2017 Categorie: Agenda

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII 

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) invită reprezentanţii mass-media la Simpozionul anual de proprietate intelectuală  „Lecturi AGEPI”, care se va desfășura în perioada 19-20 aprilie.

Ora 10.00,  Sala de conferințe a AGEPI, str. Andrei Doga, 24/1.

***

Ambasada Japoniei informează că la Spitalul Raional Soroca „A. Prisacari” va avea loc ceremonia de finalizare a proiectului de modernizare a echipamentului medical, implementat în cadrul Programului de Granturi pentru Securitatea Umană „Kusanone”.

Ora 12.00, or. Soroca, str. M. Kogălniceanu 1.

***

Ambasada Franței în Republica Moldova, Agenția de Inspectare și Restaurare a Monumentelor și Primăria mun. Chișinău invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Forumul „Urbanismul în serviciul populației” și evenimentele culturale tematice: Expoziția fotografică „Chișinău și Lyon – orașe în lumini”; filmul documentar „Autopcity” și concertul trupei „Gîndul Mîței” în cadrul proiectului „Luminează circul”.

Ora 10.00, Agenţia IPN.

***

Compania EME Parkleitsystem GmbH informează că va avea loc prezentarea proiectului "Servicii de gestionare a parcărilor controlate cu plată în mun. Chișinău".

Ora 11:00, clădirea Primăriei Chișinău.

***

Asociaţia Obştească „Moldova mea” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „E timpul deja să fie întrebat poporul, ce vrea să modifice în sistemul electoral al Moldovei!”.

Ora 11.00, Agenţia IPN.

***

Pentru prima dată la Chișinău va fi lansată cartea de arii și romanțe „Dialogurile dragostei”, volumul I, muzică semnată de compozitorul Eugen Doga și inspirată din iubirea cutremurătoare a marelui nostru poet Mihai Eminescu şi Veronica Micle.

Ora 18.00,  Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”.

(Editor M. Jantovan)