ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

China a decis alocarea a 100 mii de dolari pentru depăşirea consecinţelor ninsorilor din aprilie

12:04 | 11.05.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 11 mai /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Lilian Darii a avut astăzi o întrevedere cu Însărcinatul cu afaceri ad-interim al Republicii Populare Chineze la Chişinău Guo Xueli, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE. 

Oficialii au discutat chestiuni ale agendei bilaterale, inclusiv modalităţi de impulsionare a cooperării politice prin efectuarea vizitelor de nivel înalt, delegaţii comercial-economice, precum şi colaborarea pe multiple planuri în cadrul organismelor internaţionale. 

În cursul întrevederii, partea chineză a anunţat despre alocarea unui grant nerambursabil în valoare de 100 de mii de dolari SUA din partea Asociaţiei „Crucea Roşie” a Republicii Populare Chineze la adresa Asociaţiei „Crucea Roşie” din Republica Moldova. Fondurile respective sînt direcţionate pentru depăşirea consecinţelor nefaste ale ninsorilor din aprilie 2017.

img17003512

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!