ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Comisia interguvernamentală moldo-tadjică de cooperare economică își va relua activitatea

14:54 | 11.05.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 11 mai /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Lilian Darii l-a primit astăzi pe ambasadorul Republicii Tadjikistan în Republica Moldova, cu reşedinţa la Kiev, Fayzullo Kholboboev, relatează MOLDPRES cu referire la  Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Cei doi oficiali au trecut în revistă o serie de aspecte de interes reciproc pentru dezvoltarea relaţiilor între Moldova şi Tadjikistan. În acest context, a fost exprimată necesitatea intensificării cooperării comercial-economice între cele două state, fiind subliniată necesitatea reluării activităţii Comisiei interguvernamentale moldo-tadjice de colaborare economică, comercială şi tehnico-ştiinţifică. De asemenea, au fost abordate subiecte care ţin de cooperarea ministerelor de externe, consolidarea bazei juridice, interacţiunea în cadrul organizaţiilor internaţionale.

img17003520

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!