ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Noul președinte sud-coreean se va întîlni cu Donald Trump la sfîrșitul lunii iunie la Washington

11:00 | 16.05.2017 Categorie: Externe

Seul, 16 mai /MOLDPRES/.Noul președinte sud-coreean Moon Jae-in se va afla în vizită la Washington la sfîrșitul lunii iunie pentru o întrevedere cu liderul de la Casa Albă Donald Trump, a informat marți președinția sud-coreeană, relatează Kyodo și Reuters, citate de AGERPRES şi MOLDPRES.

Consilierul pe probleme de politică externă al președintelui Moon Jae-in s-a întîlnit marți la Seul cu consilierii pe probleme de securitate ai președintelui Donald Trump și au căzut de acord în legătură cu întrevederea de la sfîrșitul lunii iunie între cei doi lideri, a anunțat agenția Yonhap.

Președinția sud-coreeană a anunțat de asemenea că Seulul și Washingtonul au fost de acord că principalul obiectiv este denuclearizarea Coreii de Nord, a precizat agenția de știri sud-coreeană.

 

 

/Editor M.Cucu/

img17003640

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!