ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului a exprimat solidaritate cu poporul britanic

12:30 | 23.05.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 23 mai /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Andrian Candu a transmis scrisori de condoleanțe speakerului Camerei Lorzilor a Parlamentului Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Lord Fowler și Președintelui Camerei Comunelor, John Bercow, informează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Legislativului.

”În numele colegilor din Parlamentul Republicii Moldova și al meu personal, permiteți-mi să exprim condoleanțe poporului britanic și să exprim compasiune familiilor, rudelor și prietenilor celor decedați. În aceste clipe de mare tristețe, exprimăm solidaritate în condamnarea violențelor împotriva oamenilor pașnici”, se menționează în mesajele transmise. 

Potrivit datelor oficiale, cel puțin 22 de persoane, inclusiv copii, au decedat, iar alte cîteva zeci de persoane au fost rănite într-un atentat terorist, care s-a produs la 22 mai, în timpul unui concert pe Manchester Arena. 

img17003853

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!