ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Echipa națională de volei a cedat în primul meci disputat în Olanda

11:12 | 24.05.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 24 mai. /MOLDPRES/. Lotul național de volei masculin a cedat ieri cu scorul 1-3 selecționatei Greciei în primul meci de la turneul preliminar, grupa B, din cadrul Campionatului Mondial, care se desfășoară în Olanda, relatează MOLDPRES. 

Voleibaliștii moldoveni au învins în primul set cu scorul 25-20, au suferit eșec cu același scor în setul al doilea, au fost întrecuți clar în cel de-al treilea (25-17) și au fost pe punctul de a învinge în setul al patrulea, dar pînă la urmă au cedat în prelungiri cu 26-28. 

Calendarul competițional pentru echipa națională este în continuare următorul: astăzi vor juca cu reprezentativa Olandei, la 25 mai – cu echipa Slovaciei, la 27 mai – cu lotul Luxemburgului, la 28 mai – cu formația Austriei. ”Obiectivul trasat este să ne situăm pe locul trei”, a declarat în ajunul deplasării antrenorul echipei naționale, Artur Romașcan. 

Din lotul care s-a deplasat la turneu fac parte următorii jucători: Pavel Cimil, Alexandru Șceglov, Mihail Voleanschi, Maxim Cojocaru, Igor Didorciuc, Vladimir Stelmah, Marin Lescov, Pavel Mocanu, Serghei Predius, Vasile Talpă, Roman Dudicov, Iurie Panțîr, Dumitru Bahov. 

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17003872

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!