ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Andrei Galbur va efectua o vizită în Norvegia

10:26 | 15.06.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 iun. /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene va efectua mîine o vizită de lucru în Regatul Norvegiei, la invitaţia ministrului norvegian al Afacerilor Externe, Børge Brende, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Vizita are loc în contextul celebrării aniversării a 25-a a stabilirii relaţiilor diplomatice dintre Republica Moldova şi Regatul Norvegiei.

Şeful diplomaţiei moldovene va avea, la Oslo, întrevederi cu omologul său norvegian - ministrul Afacerilor Externe, Børge Brende, dar şi cu ministrul pentru Afaceri Europene, Frank Bakke-Jensen.

Viceprim-ministrul Andrei Galbur va mai susţine o prelegere la Institutul Norvegian pentru Afaceri Internaţionale (NUPI), în care se va referi la obiectivele de politică externă ale Republicii Moldova.

Relaţiile diplomatice dintre R. Moldova şi Regatul Norvegiei au fost stabilite la 3 iunie 1992.

img17004555

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!