ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de joi, 22 iunie 2017

08:49 | 22.06.2017 Categorie: Agenda

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Biroul permanent al Parlamentului s-a convocat în ședință.

Ora 09.00, Parlamentul Republicii Moldova.

***

Parlamentul se va convoca în ședință plenară.

Ora 14.00, Parlamentul R. Moldova. 

***

Curtea de Conturi va examina Raportul auditului de conformitate asociat auditului performanței privind gestiunea deșeurilor periculoase și de producție, impactul adițional.

Ora 10.00, CC, bd. Ștefan cel Mare, 69, sala de ședințe, et. 4.

***

Ministerul Educației cu susținerea financiară a Uniunii Europene, împreună cu elevii școlilor profesionale, colegiilor și centrelor de excelență invită la lansarea campaniei de informare și promovare a învățămîntului profesional tehnic cu genericul “Meserie pe plac, viitor asigurat”.

Ora 11.00, Piața Marii Adunări Naționale.

***

La Ministerul Apărării se va desfăşura ceremonia dedicată aniversării a XXV-a a creării Gărzii de Onoare.

Ora 10.00, şos. Hînceşti 84, platoul Ministerului Apărării.

***

Antreprenori de pe ambele maluri ale rîului Nistru vor participa la primul Forum al eficienței energetice, organizat la Chișinău sub patronajul Ambasadei Republicii Italiene în R. Moldova.

Ora 09.45, hotelul Jolly Alon, sala de conferințe, str. Maria Cebotari nr. 37.

***

Primăria municipiului Chişinău invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă „Păstraţi iubirea. Protejaţi familia de violenţă”.

Ora 10.00, Sala rotundă a Primăriei Chişinău.

***

Direcţia generală arhitectură, urbanism şi relaţii funciare a Consiliului municipal Chişinău convoacă o şedinţă de lucru pentru a prezenta preventiv tema de proiect a Caietului de sarcini pentru elaborarea Concepţiei de dezvoltare durabilă a infrastructurii transporturilor a mun. Chişinău.

Ora 10.00, Sala de şedinţe a Primăriei Chişinău.

***

Oficiul Național al Viei și Vinului invită reprezentanţii mass-media la Seminarul naţional pentru specialiştii din sectorul viticol cu subiectul „Bunele practici privind mecanizarea maximă a lucrărilor în plantaţiile viticole şi optimizarea cheltuielilor în viticultura din R. Moldova”. 

Orele 10.30-12.00, sectorul viticol al „Sălcuţa” SRL, s. Tănătari, r-nul Căuşeni. 

Orele 12.30-14.30, Consiliul raional Căuşeni, Sala mare de conferinţe.

***

Oficiul Avocatului Poporului  invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă dedicată Zilei Internaționale pentru susținerea victimelor torturii.

Ora 11.00, Agenţia IPN.

***

Centrul pentru Jurnalism Independent invită reprezentanții mass-media la conferința de presă cu tema: „Elemente de propagandă, manipulare informațională și încălcare a normelor deontologiei jurnalistice în spațiul mediatic autohton” (1 aprilie-1 iunie 2017).

Ora 10.00, Agenția IPN.

***

Filozoful Mihail Maznev invită reprezentanţii mass-media la o conferinţă de presă: „22.12.12. Răsăritul spiritual al civilizaţiei. Magii moldoveni – conducătorii civilizaţiei”.

Ora 11.00, Agenţia INFOTAG.

(Editor M. Jantovan)