ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La echipa Politehnica Iași vor fi legitimați cei mai mulți fotbaliști din campionatul național

14:52 | 26.06.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 26 iun. /MOLDPRES/. La echipa Politehnica Iași (România), antrenată de Flavius Stoican, au șanse să joace anul curent cel puțin trei fotbaliști din campionatul Republicii Moldova, relatează MOLDPRES.

Aceștia-s portarul Alexei Koșelev, atacanții Dan Spataru și Alexandru Boiciuc. Koșelev, care a evoluat la Sheriff Tiraspol,  a semnat un contract cu Politehnica pe un termen de doi ani. Spataru, care s-a format ca jucător la Zimbru Chișinău, a evoluat anterior la Astra Giurgiu și Dinamo București. Boiciuc  s-a aflat cu termen de împrumut la Milsami Orhei.

Ieri, în meciul de verificare Sheriff – Politehnica (scor 0-0) s-a aflat în teren pentru echipa-oaspete încă un fotbalist moldovean, Alexandru Vremea, produs al clubului de fotbal Sfîntul Gheorghe Suruceni, care a mai jucat la Academia, Zimbru, ambele din Chișinău.

Politehnica a încheiat cu meciul de ieri cantonamentul efectuat la Tiraspol. Ea a mai jucat pe durata lui cu Petrocub Hîncești (2-2), Zaria Bălți (1-0), Sheriff-2 (1-0). Echipa ieșeană a terminat campionatul  României, ediția precedentă, pe locul 10.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan) 

img17004897

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!