ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Dorin Chirtoacă rămîne în arest la domiciliu

18:39 | 28.06.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 28 iun. /MOLDPRES/. Primarul capitalei Dorin Chirtoacă rămîne în arest la domiciliu, după ce magistrații Curții de Apel au respins astăzi recursul avocaților edilului, care au cerut eliberarea acestuia și cercetarea în libertate, informează MOLDPRES.

Dorin Chirtoacă a fost prezent la ședința Curții de Apel. Acesta a declarat că decizia magistraților ar fi una neîntemeiată. „Astăzi au fost expuse aceleași argumente prezentate și anterior. Ceea ce mi se întîmplă este nedrept. O să depunem toate eforturile pentru a convinge organele de drept că nu am făcut nimic decît să-mi exercit atribuțiile de serviciu”, a spus Chirtoacă.

Primarul municipiului Chișinău a fost reţinut la finele lunii mai de procurorii anticorupţie şi ofițerii Centrului Național Anticorupție, fiind bănuit de trafic de influenţă în dosarul parcărilor cu plată.

(Reporter A. Plitoc, editor L. Alcază)

img17004987

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!