ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de marți, 18 iulie 2017

08:42 | 18.07.2017 Categorie: Agenda

1. EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII 

Consiliul municipal Chişinău se va întruni în şedinţă.

Ora 10.00.

*** 

Membrii Partidului Democrat din Moldova se vor reuni în ședință de lucru, în care vor fi discutate mai multe subiecte de actualitate.

După ședință, reprezentanții mass-media sînt invitați la briefingul tradițional, care va avea loc începînd cu ora 11.00 la sediul central al PDM, str. Tighina 32.

***

Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale (IDIS) „Viitorul” invită la dezbaterile publice pe marginea Proiectului de lege pentru modificarea şi completarea Codului Muncii al R. Moldova nr. 154 –XV din 28 martie 2003.

Ora 11.00, sala de conferințe a IDIS ”Viitorul”, str. Iacob Hîncu 10/1.

***

Un grup de partide extraparlamentare invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Poziţia comună vizavi de modificarea sistemului electoral, propuneri, concluzii după dezbaterile de la Parlament”. 

Ora 10.00, Agenţia IPN.

***

Casa de cultură din satul Molovata, raionul Dubăsari care a fost renovată în cadrul Programului „Susținerea măsurilor de promovare a încrederii”, finanțat de UE și implementat de PNUD Moldova, va găzdui concertul Orchestrei Naționale de Tineret, organizat în comun cu muzicieni din stînga Nistrului. Evenimentul face parte din turneul La, La Play.

Ora 18.00, s. Molovata.

2. OASPEȚI ȘI DELEGAȚII ÎN REPUBLICA MOLDOVA

O misiune a Fondului Monetar Internațional, condusă de Ben Kelmanson, efectuează, în perioada 17-21 iulie, o vizită de lucru la Chișinău. 

(Editor M. Jantovan)