ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un copil de trei ani din Cahul a murit după ce a căzut într-o fîntînă descoperită

09:59 | 14.08.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 14 aug. /MOLDPRES/. Un copil în vîrstă de trei ani din localitatea Larga Nouă, raionul Cahul, a murit după ce a căzut într-o fîntînă lăsată descoperită, relatează MOLDPRES.

Potrivit datelor Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, incidentul a avut loc duminică, 13 august, la ora 19.50 minute.

Conform informațiilor preliminare, micuțul se juca în curte prin preajma fîntînii adînci de peste 10 metri. La un moment dat acesta nu a mai fost observat, iar apropiații au alertat serviciul de urgență care a constatat decesul copilului. Toate circumstanțele acestui caz vor fi investigate de organele de drept.

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI atenționează părinţii şi cetăţenii care au în grijă minori să-i supravegheze cu strictețe și să nu le permită jocul în locuri periculoase.

(Reporter A. Zara, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!